De perfecte tips voor de ideale vrieskast

De perfecte tips voor de ideale vrieskast

23 January 2023 Off By Quinta

Natuurlijk wil je dat jouw horeca- business succesvol is. Een belangrijk onderdeel van een succesvolle horecaonderneming is een goede koeling. Anders loop je het risico dat jouw producten bederven en je geld verliest. Om te beginnen hebben we hier een aantal tips voor jouw opgesomd, zodat je de ideale vrieskast voor jouw horeca onderneming kunt kiezen. Kies een vrieskast met de juiste capaciteit: niet te groot en niet te klein. Je wilt natuurlijk dat alle producten die je inkoopt passen in de vriezer, maar het is ook belangrijk om te voorkomen dat de vriezer te vol raakt. Te veel producten in de vriezer kan leiden tot schade aan de producten en verspilling van voedsel. Let bij het kiezen van een vrieskast ook op de energiezuinigheid. Energiezuinige koel apparaten gebruiken minder stroom, wat goed is voor het milieu én voor de energierekening aan het einde van het jaar. In deze blog gaan we het hebben over welke soorten vrieskasten er beschikbaar zijn, en we analyseren het bestelproces.

Welke soorten vrieskasten heeft XXLhoreca beschikbaar?

XXL horeca heeft een uitgebreid assortiment vrieskasten met diverse functionaliteiten. Zo zijn ze bijvoorbeeld allemaal erg energiezuinige, goed voor het milieu en zijn ze perfect voor het bewaren van levensmiddelen. Ook hebben zij vriezers met dubbele deuren en glazen deuren waardoor je eenvoudig kunt in- en uitladen en er lekker veel in kwijt kan. Daarnaast vind je bij ons ook kleine en grote vriezers in verschillende afmetingen. Op deze manier is er voor iedereen wat wils. Bijvoorbeeld de vrieskast met de glazen deur is perfect voor in de keuken van een restaurant. Op deze manier kunnen de koks makkelijk zien waar alles ligt. Ze hoeven dus niet elke keer de deur open te doen om te zoeken naar wat ze nodig hebben. De vrieskisten met dichte deuren worden meer gebruikt voor het koelen van levens waren wat niet elk moment nodig is. Buiten het restaurant om zijn er ook speciale laboratorium vrieskasten. Deze vrieskast is bijvoorbeeld helemaal zo ingericht voor medisch gereedschap en om medicijnen in te bewaren.

Makkelijk om te bestellen

De website van XXLhoreca is eenvoudig te gebruiken en biedt een snel zoeksysteem voor koel- en vrieskasten. Nadat je een beetje hebt uitgezocht naar waar voor vrieskist je op zoek bent, kun je gemakkelijk door de verschillende merken, modellen en maten scrollen om jouw perfecte koel- of vrieskast te vinden. Met een paar klikken op de website, heb je jouw ideale vrieskist al bestelt want de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Lang hoef je niet te wachten want de bezorging is bijzonder snel.