Waarom kerstpakketten anno 2022 nog belangrijker zijn geworden

Waarom kerstpakketten anno 2022 nog belangrijker zijn geworden

28 September 2022 Off By Quinta

 

Het is over een enkele maanden December en dit betekent dat de feestdagen langzamerhand weer in zicht komen. Het is dan een mooi moment om te laten zien dat je je werknemers waardeert. Wanneer jij werknemers in dienst hebt, zijn kerstpakketten anno 2022 nog belangrijker dan andere jaren. Dit jaar stond namelijk in het teken van corona en de kans is dus groot dat er veel thuis gewerkt is. Het kan daarom geen kwaad om jouw werknemers eens een extra bedankje te geven voor hun inzet. Een kerstpakket is hiervoor een uitstekend middel en je kunt hiermee ook de band met je werknemers versterken. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor je werknemers, maar natuurlijk ook voor je zakenrelaties. Veel werkgevers kopen een kerstpakket dat al samengesteld is, maar dit is niet verstandig. Wil jij weten waarom dit niet verstandig is? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Waarom zelf samenstellen?

Een kerstpakket zelf samenstellen is een stuk handiger, omdat je zo een kerstpakket persoonlijk maakt. Een werknemer hecht hier veel meer waarde aan, omdat je op deze manier als werkgever meer moeite hebt gedaan. Je kunt immers niet alles oplossen met geld en dit geldt ook voor kerstpakketten. Zelf een kerstpakket samenstellen is niet heel erg ingewikkeld en je moet goed kijken wat je in het pakket wilt hebben. Chocolade versturen kan ook een heel leuk idee zijn om meer waardering te geven aan je werknemers. Bijna iedereen vindt chocolade erg lekker en vooral tijdens de feestdagen. Wil je echt iets leuks hebben in jouw kerstpakket? Dan kan bonbons bestellen ook een geweldig idee zijn voor de feestdagen. Bonbons worden gezien als een echt lekkere delicatessen en bijna iedereen is hier dol op.

Doe er een kaartje bij

Weet je hoe je echt meer waardering kunt tonen aan je werknemers? Door middel van een persoonlijk kaartje, kun je echt zorgen voor meer waardering bij je werknemers. Veel werknemers vinden dit erg belangrijk en hechten hier ontzettend veel waarde aan. Zet in het kaartje alle goede dingen die de werknemer dit jaar gedaan heeft. Hierbij is het wel belangrijk dat je niet negatief over de werknemer schrijft. Naast alle goede dingen is het ook belangrijk om iets te schrijven over de toekomst. Zet er bijvoorbeeld in dat je niet kunt wachten om samen te werken in het volgende jaar!